Spain part 1 (Valencia)

Pada cuti krismas 2007 banyak aktiviti yang aku dan suami lakukan. Mula-mula pergi tengok circus, lepas tu ke Winterberg, main

Lambertz Cookies

Petang semalam, dalam pukul 6.pm telefonku berbunyi dan aku pon angkatlah: Herr Sternemann: Hallo Frau Ahmad Aku: Hallo Herr S

Gelsenkirchen: It s Snowing

When winter is coming, I’ll rather staying at home than going outside. It’s really cold, and sometimes I think twice just

Mentaliti segolongan penduduk flat

Bermula minggu lepas, penduduk flat di tempat tinggal suamiku mendapat sticker kereta dan motor. Suamiku pergilah ke office ny

Saya nak jadi Jutawan

Sedih melihat manusia sekarang menggunakan apa sahaja medium untuk mendapatkan duit tanpa berfikir secara mendalam mengenai ha

Ebay tidak adil kepada penjual

Tahun 2009 banyak perubahan yang Ebay lakukan untuk menjaga pembeli namun telah menyebabkan kesusahan kepada penjual. Perubaha

Hak-hak Wanita dalam Islam

Pernah tak kita wanita ni merasakan diri kita tidak setaraf dengan lelaki atau kurang peranannya berbanding lelaki? kemudianny

Ever Wonder Why

Dah byk kali dpt mesej ni, kali ni nak kongsi ngn tetamu pulak Why a Jew can grow his beard in order to practice his faith But

Mula menjual di Ebay

Awal tahun 2007 buat pertama kali nya aku menjual buku2 cerita yang bersepah kat rak buku. Sememangnya buku terpakai adalah ba

Mula menjadi ahli Ebay

Ebay seperti yang diketahui tempat yang sesuai untuk membeli barang yang lebih murah berbanding di luar dan juga tempat yang s

Musim luruh di Gelsenkirchen

Gelsenkirchen ni sebenarnya lengkap perkhidmatan bas dan tram, jadi basikal tu takdelah diperlukan sangat tapi 3 tahun lepas a

Wanita moden

Perkataan “moden” yang sering diulang dalam televisyen, dibaca di majalah dan didengar di radio adakah untuk menja

Dapat Duit Dengan Mudah?

Formula Duit Senang tanpa Modal & Produk Jika Anda Sedang Mencari Peluang Buat Duit Di Internet Dengan senang dan cepat ,

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!