Monthly Archives: May 2009


Switzerland Part 2 (Interlaken & Mürren)

Sambungan dari Part 1 Keesokannya kami teruskan perjalanan ke Interlaken yang mengambil masa 1 jam setengah dari Lucerne dengan menaiki kere [...]

Switzerland Part 1 (Lucerne)

Switzerland adalah sebuah negara yang dijadikan Allah dengan pemandangan yang indah dan permai. Bandar-bandar dan perkampungan di Switzerlan [...]

Resepi: Baked Pasta

Hari ni aku masak jugak pasta ni, setelah sekian lama tak makan pasta. Nak masak ni bukan susah pon, cuma bila ada mood nak makan western ba [...]

Resepi: Masala Daging

Hari ni ingat nak masak pasta. Tapi malas nak pergi beli bahan jadi aku masak daging. Resepi ni aku modify dari buku resepi kat sini. Jadi n [...]

Italy Part 3 (Florence & Milan)

Sambungan dari Part 2 Dari Rome kami bergerak ke Florence, yang  merupakan tempat kelahiran Italian Renaissance. Jadi tidak hairanlah Flore [...]
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Powered by: Wordpress