Membeli belah manik

Minggu ni aku telah membeli banyak manik2 dan juga sebuah buku sebagai rujukan. Seronok dan teruja punya pasal lah ni. Buku tu harganya € 18,40, dibeli dari amazon dan kesemua manik2 dan peralatan menjahit manik berharga lebih kurang €70,00 yang dibeli dari ebay. Boleh tahan byklah jugak jadi lepas ni kenalah lagi semangat menjahit manik. Semua bahan dah lengkap.

manik dan buku

manik dan buku

Sekarang ni aku tengah buat projek menjahit manik di tepi selendang. Mula2 berpinar2 jugaklah mata. Weekend ni kot siap, ambil masa lama sikitlah sebab nak kena study jugak 😉

4 thoughts on “Membeli belah manik

  1. hudaahmad

    ooo yeke. sebelum teh beli manik2 ni pon, mmg byk blog psl jahit manik ni teh bukak. excited tgk org jahit cantik. 😉

  2. hudaahmad

    btul tu k.asma.. projek teh akan datang, membarukan baju kurung teh yang dah 6 tahun umurnya tp jarang la pakai….

  3. asma

    ish..k.asma pun tumpang excited tgk manik2 yg teh beli nih..teh tau x..sejak k.asma bc post teh tulis psl manik2 nih,tiap2 hr duk ngadap laptop,tgk blog2 depa yg jahit manik..mmg lawa2..nnt teh dh expert,leh la k.asma tumpang dua kaki..hehe

  4. asma

    yea lah..nk cuba jugak la..drp duk melayan dua ekor si bullu2 ni,baik sambil2 blaja jahit manik..leh la meghelip2 kan bj2 br n lama..hehehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!