Sampai Penang akhirnyaa

Alhamdulillah pagi td aku dah sampai Penang setelah melalui perjalanan yg sgtlah jauh. Dari Dusseldorf ke Dubai 6 jam, Dubai 4 jam lebih, Dubai ke KLIA 7 jam. Dalam flight byk betul aku makan, naik lagilah badan nmpaknya. Stop kat  Dubai pulak dapat mkn breakfast free sebab transit lebih 3 jam.

Sampai KLIA je aku terus naik ke balai pelepasan, nak berehat kat situ. Aku nak call husband, tapi xde duit syiling. Jadi aku pon carilah mana2 kedai. Nak beli makanan dah kenyang, so aku masuk kedai buku nak cari magazine tapi xde pulak yang best. TIba2 aku terjumpa buku ustaz Zaharuddin, Murabahah. So aku belilah buku tu sebab memang dah lama terniat nak beli. Dapat je duit syiling aku terus call husband. Sekali husband kata mama ngn baba ada kat airport. Ingat ke main2 sebab takkan mama n baba datang airport kot. Dah 3 kali cakap, baru percaya, aku terus call mama. Diorang tunggu kat arrival tapi x nmpak aku keluar. Rupa2nya mama ada meeting kat Shah Alam. Sembang2 sekejap jelah. Alang2 tu boleh tolong mintak mama baba bawak balik sikit brg, sebab beg aku actually overweight utk naik MAS gi Penang. Limit 20 kg je. Alhamdulillah jimat duit sebab beg 20 kg je.

2 thoughts on “Sampai Penang akhirnyaa

  1. hudaahmad

    boleh ke teh bawak iffah gi jalan2, nanti nangis pulak rindu abah ngn umi dia…Next week selasa smpai kamis teh blk dungun inshaAllah…merdeka nnti teh blk skali lg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!