Monthly Archives: October 2009


Fotobuch

Beberapa hari lepas 2 Fotobuch (Photo Book) yang ku order selamat sampai dirumah. Beberapa hari juga lah masa yang diperlukan untuk design f [...]

Teman baru

Inilah 2 teman baruku yang dibeli 2 hari lepas.. €2,50 sepasu. Yang pertama tu macam susah sikit nak jaga, yang kedua tu macam senang nak [...]

Resepi: Grilled Lemon Salmon dan Potato Salad

Menuku untuk malam ni ialah lemon salmon dan juga potato salad. Memang dah lama aku nak buat potato salad ni, selalunya makan kat Nordsee(re [...]

Selendang manik 3

Dah lama dah aku tak menjahit manik ni.  Manik-manik ni dijahit pada selendang jojet. Pemilihan manik kali ni memang sangat simple tetapi r [...]

Ke Bingen

Sejak minggu peperiksaan baru2 ni, dah lamanyalah aku tak update blog. Maklumlah busy nak belajar. Lepas habis exam haritu aku terus ke Bing [...]
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Powered by: Wordpress