Kehidupan

Fotobuch

Beberapa hari lepas 2 Fotobuch (Photo Book) yang ku order selamat sampai dirumah. Beberapa hari juga lah masa yang diperlukan untuk design fotobuch ni, tambah2 ni first time aku buat, tapi bila dah sampai kat rumah memang puas hati melihat hasil usaha sendiri.  Photobuch ni aku beli dari photodose.de dengan harga 29€ untuk satu buku, A4 size, 98 pages, hardcover….Memang sangat murahlah jika dibandingkan dengan kedai2 yang lain. Photodose pula hanya mengambil masa lebih kurang 1 minggu untuk menyiapkan buku ni. Jadi kira cepatlah jugak.

Inilah 2 buku yang telah ku order :

2 Comments

  • iLhAm
    October 24, 2009 - 20:17 | Permalink

    salam hudaaaaaaa….kabareee?
    wowieee dah siap…
    memang berbaloi…cantekkk!!
    congrets sbb berjaya siapkan dier…nak tgkkkk nanti ^^

    • huda
      October 24, 2009 - 20:45 | Permalink

      terima kasih cik ilham….nak tgk xde masalah…ape lagi ilham, contoh dah bagi ni….bolehlah buat jugak….cantik dari print gmbr pastu masuk dalam album

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
    Powered by: Wordpress