Kehidupan

Ke Bingen

Sejak minggu peperiksaan baru2 ni, dah lamanyalah aku tak update blog. Maklumlah busy nak belajar. Lepas habis exam haritu aku terus ke Bingen, berjumpa ngan rakan2 yg dah lama tak jumpa. Di samping tu jugak dapatlah ahli2 usrah berkenalan dengan lebih rapat. Selama ni jumpa kat internet, dengar suara sahaja, muka masing2 belom kenal. Bila dah tengok diri masing2 secara live, barulah puas hati. Di kesempatan yang ada sempatlah jugak kami buat usrah secara live buat pertama kalinya.

Ni gambar semasa keluarga K.Karmila dan K.Wani nak menuju ke destinasi masing2. Tapi sayang sebab K.Ayu dan K. Na dah balik masa ni,jadi takdelah dalam gambar. Gambar ni berlatar belakangkan blok tempat tinggal pelajar2 Malaysia di sini.

Yang ni pulak budak2 seronok nak kutip buah walnut. Semangat je tuan rumah jolokkan pokoknya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Powered by: Wordpress