Selendang manik 4

Selendang ni berjaya disiapkan dalam masa 2 hari. Teknik kali ni juga sangat mudah iaitu chain stich untuk manik2 yang kecil dan running stitch untuk manik pearl di tengah2 nya. Coraknya memang simple sebab aku suka corak simple je untuk selendang. Mula2 nak jugak tambah bunga kat kawasan selain tepi tu, tapi bila bayangkan dalam kepala, nampak macam tak cantik. Jadi aku stop setakat menjahit kat tepi sahaja.

2 thoughts on “Selendang manik 4

  1. nisa france

    salam..
    waaaaaaaaahhh..huda jahit ke…sangat cool..n tabah nak jahit bnde2 remeh ni…nanti leh tempah …akekkeke…nice job!!

    1. huda Post author

      huda cuma jahit manik ni bila ada mood…kalau time takde mood tu, jgn harap boleh siap..klu tgh excited tu, mmg seharian bertungkus lumus…tulah, take time jugak nak siapkan ni ha…nak tempah, blom dibuka lg la cik nisa, tak expert lg, nnti kan rosak pulak kain awak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!