Monthly Archives: March 2010


Myfruehling@de

Alhamdulillah hari ni aku dah sampai rumah, setelah selesai program di Bingen. Alhamdulillah juga dapat jumpa beberapa geng2 Wihdah yang sel [...]

Italy Part 4 (Milano Bergamo)

Sambungan dari part 3 Hari ni tiba-tiba aku teringat pasal kisah kami kat airport Milano Bergamo sementara nak berlepas ke London. Kami beli [...]

Tak masuk akal!

Tadi aku belajar sama-sama dengan kawan ku dari China. Bila penat tu, kami sembang-sembanglah pasal tudung. Kawan aku ni seorang Kristian Pr [...]
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Powered by: Wordpress