Semoga Berbahagia Buat Usop & Nafisah

Assalamualaikum w.b.t

Selamat Pengantin baru diucapkan kepada Usop & Nafisah. Alhamdulillah dalam keadaan hujan renyai-renyai, mereka selamat diijab kabul dan majlis resepsi berjalan dengan baik. Berjaya juga buat surprise untuk semua orang. hihi. Best hujan turun sebab terasa sejuk dan nyaman je, ditambah pula dengan gulai yang sedap.

Kepada Usop dan Nafisah, selamat mengenali diri masing-masing dan merasai kebahagiaan melayari bahtera rumah tangga.

Ok, ini pula gelagat 3 budak comel.

8 thoughts on “Semoga Berbahagia Buat Usop & Nafisah

  1. k.asma

    surprise!!!!..huhu..sampai 4-5 kali ai kelip2 mata hr tu tau,dh le mate tgh kelat2 pedih sbb tido dlm bas..huhu..berjaya juga buat kejutan ek..diam2 rupanya dh 2minggu lbh blk mesia..
    ooh..comel nyer anak2 buahku..
    areena pangku bby,iffah main hset, izzu tersenyum atas ribaan maklong…shumellll…

  2. huda

    nurul:
    dlm blog ni teh bubuh gmbor budak2 je… org besor teh tak bubuh.. hihihi..
    nurul, cik iffah senyum masa pegang henset je.. yg lain2 tak senyum pon..nasib baik si adik comel izzu senyum

    k.asma:
    surprise menjadi jugak.. areena sgt happy riba baby

  3. rawai

    ingatkan adk prmpuan huda yg kawen. xde gambar ke, nak tgk jgk 😛 (rasa mcm banyak gmbar huda & suami dlm entry sblm ni, ke tu msh budak2..? hihi) apepun, comelnye anak2 buah pakai tudg.

  4. huda

    rawai:
    adik pempuan 2 org je lg yg lom kawen.. tu pon tak lama lagi jelah kot..huhu.

    gmbar kami tu entry lama2, masa tu yg dtg blog cuma family n kawan2…
    skng ni yg lain2 pon makin ramai datang, jadi tak mau dah letak gmbar diri sendiri, keluarga dan kawan2 kecuali budak kecik yg comel…hihihi

  5. fizah ehem2~~

    hi3~~~~teh xberjaya surprisekn fizah sbb baba tanye fizah dulu bile ade ura2 teh nk balik=P ha3
    tp berjaye jgk simpan rahsie wlaupun dh terlepas ckp 2 kali dpan ha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!