Penang: Taman Negara Pulau Pinang, Pantai Kerachut

Bismillah Assalamualaikum wbt Setiap weekend kami cuba merehatkan badan dan minda dengan berekreasi di taman, menghirup udara

Mimpi Lagi

Bismillah Assalamualaikum wbt Dah dekat sebulan saya berada di Malaysia. Kadang² macam tak sangka kali ni bukan balik untuk b

Barang hilang :(

Bismillah Assalamualaikum wbt Sejak sampai Malaysia, baru sekarang ada mood nak update blog ni. Maklumlah nak adapt balik deng

Rezeki tak disangka

Bismillah Assalamualaikum wbt   Agak² gambar ni dari mana? dewan? rumah orang? hihi Minggu lepas jalan-jalan di Osnabrü

Kerdilnya Kita

Bismillah Assalamualaikum wbt Autumn pada saya musim yang paling cantik antara 4 musim sebab masa ni alam diindahkan dengan da

Ikan di Enschede

Bismillah Assalamualaikum wbt Setelah beberapa tahun berada di Jerman ni, sampai juga saya di Enschede, Netherland. Memang ter

Alhamdulillah, Selesai

Bismillah Assalamualaikum wbt. Hari ni memang patut saya nukilkan dalam blog ni, sebab hari ni sangat bersejarah. hihi. Tadi m

Terima kasih

Bismillah Assalamualaikum wbt Walau apa pon perjalanan hidup yang Allah tentukan untuk kita pada hari ini, bersyukur lah kita

Objektif Thesis

Bismillah Assalamualaikum wbt. Sepanjang saya plan thesis dan menulis code programming ni sangat banyak yang saya belajar. Apa

Selesai satu

Bismillah Salam wbt Keluar rumah pagi tadi subhanallah, sejuk sgt sampai menggigil, tapi gembira juga sebab masih dapat merasa

Hikmah di sebalik dugaan

Bismillah Assalamualaikum wbt. Mode sekarang: Stuck masa nak siapkan thesis writing…huhu…nak hantar lagi beberapa

Berdebar-debar

Bismillah Assalamualaikum wbt Lamanya tak buka blog, mood takde beberapa minggu ni. Memang dah tak boleh nak fikir benda lain

Resepi: Nasi Kambing Baharat

Bismillah Assalamualaikum wbt Sebenarnya tak tau nak namakan resepi ni, tapi sebab guna spice Kuzuet Baharat, maka makanan ni

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!