Makeover Blog dan Buat Blog Baru

Assalamualaikum w.b.t

Sekarang, blog tersangat lah rojak sampai saya dah hilang fokus nak menulis. Bila kita ni banyak idea nak menulis, tapi blog pon berserabut, malas juga nak tulis. Lepas dinasihati sifu saya, saya pon ambil keputusan nak buat 2 lagi blog. Blog yang pertama untuk bisnes dan kewangan. Saya akan kongsikan tips ebay, bisnes dan kewangan kat sana. Blog satu lagi adalah tempat untuk saya develop skill edit gambar. Jadi, tutorial dan tips akan saya tulis di sana, mostly menggunakan Paint.net .

Saya sebenarnya sangat excited nak siapkan 2 blog tu sebab kali ni saya belajar pasang wordpress ke hosting. Nanti nak belajar pasang domain atau sub domain. Saya tak pasti lagi mana yang bagus, buat domain baru atau buat sub domain. Tapi saya tak sabar-sabar nak belajar sebab dah lama sebenarnya teringin.

Blog ni sedang di “makeover” oleh sifu saya. Temanya simple, clean and feminine. Tak sabar nak tengok hasilnya nanti. Blog yang 2 lagi tu saya akan usahakan buat sendiri. Kalau takde idea nanti, sifu saya kena tolonglah gamaknya.

OK, nak sambung buat blog ­čÖé

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!