Siap blog baru

Assalamualaikum w.b.t

Tangan ni rasa dah lenguh pegang mouse, perbetul website. Alhamdulillah dalam masa 3 hari, siap juga 2 website baru saya, BicaraBiz.co.cc dan EasyFoto.co.cc . Temanya simple and clean. Banyak benda baru yang saya belajar dari sifu. Jadi untuk permulaan, dah boleh guna lah 2 website tu. Nanti ada idea dan masa, baru nak tambah benda lain.

Saya asingkan BicaraBiz.co.cc danย EasyFoto.co.cc sebab dah berserabut dengan blog ni yang bercampur aduk kategori. Walaupon saya ada idea untuk tulis bab bisnes dan edit gambar, kadang-kadang takde mood nak tulis sini. Jadi moga-moga dengan ada website baru, lagi mudah untuk saya menulis dan lagi mudah untuk orang lain membaca.

Saya akan praktikkan guna masa dengan baik supaya kesemua website di bawah tanggungjawab saya dapat di maintain dengan baik.

Kalau rajin, silalah singgah Nasyid-Online.com. Yang ni pon tak kerap saya updated. Kena tambah usaha lagi ni ๐Ÿ™‚

Ok, jumpa lagi.

—-

tak sabar nak tengok banner sifu saya buat untuk blog ni…

3 thoughts on “Siap blog baru

  1. hafizquran

    salam ziarah.. wah blog yg menarik, sy pun suke simple n clean, wpn kdg2 xtersimple n tak terclean jugak..

    sykran atas ziarah ke blog sy ๐Ÿ™‚

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!