Barak mahu dilastik

Assalamualaikum w.b.t Balik dari daurah di Frankfurt, badan saya tak sihat sampailah hari ini. Macam nak demam, jadi saya keku

Thunderbird: Manage Emails, Task & Event

Assalamualaikum w.b.t Baru-baru ni saya ada guna POP Peeper untuk manage dan retrieve emails saya yang banyak tu. Idea saya pa

Sedapnya Zaitun dan Minyaknya

Assalamualaikum w.b.t Dulu-dulu saya tak minat buah zaitun ni sampailah en.hubby paksa saya cuba. Kena makan habis 1 tin pulak

Interview, masa untuk belajar

Assalamualaikum w.b.t Jumaat lepas saya ada interview di Brompkamp GmbH untuk buat thesis. Dari rumah cuma 30 minit naik bas,

Sekelip mata dihanyut Tsunami

Assalamualaikum w.b.t Dalam sekelip mata, dengan kekuasaan Allah, tsunami telah menghentam tempat kediaman, menghanyutkan manu

Dalam Kedai Buku Mayersche, Gelsenkirchen

Assalamualaikum w.b.t Semalam saya kongsikan apa yang ada di Einkaufszentrum (shopping centre) Gelsenkirchen. Antara kedai yan

Einkaufszentrum Gelsenkirchen

Assalamualaikum w.b.t Tadi berjaya panjangkan visa. Alang-alang dah kat Gelsenkirchen Stadt, baik ambik gambar Einkaufszentrum

Review Buku: Ikramah

Assalamualaikum w.b.t Tajuk: Ikramah – Penentang jadi Pembela Penulis : Abdul Latip Talib Halaman : 209 Penerbit: PTS Lit

Soalan negatif ke positif?

Assalamualaikum w.b.t Semalam sembang-sembang dengan mama, banyak benda positif yang saya dapat. 1) Bila nak balik terus? Beb

France Part 2 (Paris)

Sambungan dari France Part 1 (Ke Paris) Kisah tahun 2006 Walaupon ada delay semasa perjalanan dari Köln ke Paris, Alhamdulill

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!