Monthly Archives: March 2011


Barak mahu dilastik

Assalamualaikum w.b.t Balik dari daurah di Frankfurt, badan saya tak sihat sampailah hari ini. Macam nak demam, jadi saya kekurangan tenaga [...]

Thunderbird: Manage Emails, Task & Event

Assalamualaikum w.b.t Baru-baru ni saya ada guna POP Peeper untuk manage dan retrieve emails saya yang banyak tu. Idea saya pada mulanya han [...]

Sedapnya Zaitun dan Minyaknya

Assalamualaikum w.b.t Dulu-dulu saya tak minat buah zaitun ni sampailah en.hubby paksa saya cuba. Kena makan habis 1 tin pulak tu. Tapi bila [...]

Interview, masa untuk belajar

Assalamualaikum w.b.t Jumaat lepas saya ada interview di Brompkamp GmbH untuk buat thesis. Dari rumah cuma 30 minit naik bas, jadi saya sang [...]

Sekelip mata dihanyut Tsunami

Assalamualaikum w.b.t Dalam sekelip mata, dengan kekuasaan Allah, tsunami telah menghentam tempat kediaman, menghanyutkan manusia dan harta [...]

Dalam Kedai Buku Mayersche, Gelsenkirchen

Assalamualaikum w.b.t Semalam saya kongsikan apa yang ada di Einkaufszentrum (shopping centre) Gelsenkirchen. Antara kedai yang saya suka ad [...]

Einkaufszentrum Gelsenkirchen

Assalamualaikum w.b.t Tadi berjaya panjangkan visa. Alang-alang dah kat Gelsenkirchen Stadt, baik ambik gambar Einkaufszentrum (EKZ) (Shoppi [...]

Review Buku: Ikramah

Assalamualaikum w.b.t Tajuk: Ikramah – Penentang jadi Pembela Penulis : Abdul Latip Talib Halaman : 209 Penerbit: PTS Litera Utama Harg [...]

Soalan negatif ke positif?

Assalamualaikum w.b.t Semalam sembang-sembang dengan mama, banyak benda positif yang saya dapat. 1) Bila nak balik terus? Beberapa tahun ke [...]

France Part 2 (Paris)

Sambungan dari France Part 1 (Ke Paris) Kisah tahun 2006 Walaupon ada delay semasa perjalanan dari Köln ke Paris, Alhamdulillah sampai juga [...]
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Powered by: Wordpress