Monthly Archives: October 2011


Alhamdulillah, Selesai

Bismillah Assalamualaikum wbt. Hari ni memang patut saya nukilkan dalam blog ni, sebab hari ni sangat bersejarah. hihi. Tadi memang berdebar [...]

Terima kasih

Bismillah Assalamualaikum wbt Walau apa pon perjalanan hidup yang Allah tentukan untuk kita pada hari ini, bersyukur lah kita sebab masih di [...]

Objektif Thesis

Bismillah Assalamualaikum wbt. Sepanjang saya plan thesis dan menulis code programming ni sangat banyak yang saya belajar. Apa yang saya bua [...]

Selesai satu

Bismillah Salam wbt Keluar rumah pagi tadi subhanallah, sejuk sgt sampai menggigil, tapi gembira juga sebab masih dapat merasa kesejukan yg [...]

Hikmah di sebalik dugaan

Bismillah Assalamualaikum wbt. Mode sekarang: Stuck masa nak siapkan thesis writing…huhu…nak hantar lagi beberapa hari je. Jadi [...]

Berdebar-debar

Bismillah Assalamualaikum wbt Lamanya tak buka blog, mood takde beberapa minggu ni. Memang dah tak boleh nak fikir benda lain selain thesis. [...]
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Powered by: Wordpress