Simple Lined Zippered Pouch

Dah lama saya teringin belajar menjahit. Jadi saya start dengan yang sangat simple, maka terhasillah beg kecik ni. Senang nak

Maryam sepanjang Jaundise atau Kuning

Salam wbt Pejam celik, dah 37 hari Maryam dilahirkan, cepat betul masa berlalu. Masa pergi check up mengandung kat klinik dulu

Saat Maryam melihat dunia

Salam wbt Hari ni hari ke 20 Maryam Siddiqa melihat dunia. Ahad, 9 September 2012 Ikutkan tarikh lagi 2 minggu sebelum estimat

Purse kanak-kanak

Ini adalah 2 purse yang saya buat sebelum raya untuk 2 anak sedara. Disebabkan tak mau 2 budak kecik tu berebut, designnya pon

Menghitung hari

Assalamualaikum wbt Semalam pergi klinik untuk check up, memang ramai sangat orang sampai nak duduk pon kena tunggu ada orang

Felt Baby Soft Book: Garden

Buku baby ni dah lama siap, tapi terperap dalam rak. Muka depan ni saya design lepas dah siap bahagian dalam buku sebab idea n

Berpuasa bersama baby

Bismillah Salam wbt Tahun lepas, bulan puasa special sebab berpeluang puasa di musim panas kat Jerman yang mana puasa lebih ku

Huruf-huruf Comel Terjual

Setelah beberapa hari berada dalam ebay, 1 set huruf-huruf felt ni telah pon terjual. Wah, set huruf ni nampaknya on the way k

Rindunya Cappuccino Jerman

Salam wbt Wanginya aroma cappuccino kat Bäckerei (backery), Haupftbahnhof (train station), Kafeteria FH (cafe university). Bo

Oh Buku!!

Bismillah Salam wbt. Saya sangat suka buku dan majalah² yang positif sampaikan setiap bulan saya pastikan ada buku baru atas

Aktiviti baru

Bismillah Salam wbt. Semalam saya berpeluang join usrah buat pertama kalinya sejak balik dari Jerman. Syukur sangat² sebab se

Bookmark dari felt

Idea untuk bookmark ni datang masa saya membaca buku. Setakat sekarang memang saya ada banyak bookmark tapi yang biasa, dari k

Bunga-bunga comel dari Felt

Kali ni saya rasa seronok pula nak bermain dengan manik-manik. Terhasillah beberapa kuntum bunga comel gabungan kain felt, man

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!