Monthly Archives: May 2012


Aktiviti baru

Bismillah Salam wbt. Semalam saya berpeluang join usrah buat pertama kalinya sejak balik dari Jerman. Syukur sangat² sebab sejak balik hari [...]

Bookmark dari felt

Idea untuk bookmark ni datang masa saya membaca buku. Setakat sekarang memang saya ada banyak bookmark tapi yang biasa, dari kertas. Bookmar [...]

Bunga-bunga comel dari Felt

Kali ni saya rasa seronok pula nak bermain dengan manik-manik. Terhasillah beberapa kuntum bunga comel gabungan kain felt, manik-manik dan b [...]

Perak: Jalan-jalan di Ipoh

Bismillah Salam wbt Weekend lepas, dari Taiping kami terus ke Ipoh dan stay 1 malam di Hotel Impiana. Hotel ni 4 star dan harga yang kami da [...]

Perak: Taman Tasik Taiping

Bismillah Salam wbt Weekend lepas kami berpeluang ke Taiping untuk menghadiri jemputan kenduri kahwin rakan. Penang ke Taiping cuma 1 jam le [...]

Huruf² besar dari kain felt

Macam biskut kan huruf² ni? .Ok, disebabkan itu huruf² ni hanya sesuai untuk budak² berumur 3 tahun ke atas. Kalau bagi kat baby, nanti m [...]

Terengganu: Pantai Kuala Abang

Pantai Kuala Abang ni sangat sesuai untuk mandi manda seisi keluarga. Budak² kecil pon sesuai mandi, ombaknya tak kuat disebabkan banyak ba [...]
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Powered by: Wordpress