Huruf² besar dari kain felt

Felt Craft Alphabet

Macam biskut kan huruf² ni? .Ok, disebabkan itu huruf² ni hanya sesuai untuk budak² berumur 3 tahun ke atas. Kalau bagi kat baby, nanti masuk mulut pulak.

Agak leceh nak siapkan huruf² ni sebab ukurannya yang kecil, hanya 5 cm tinggi. Kalau besar, nanti bila mengeja panjang pulak perkataan tu. Saya buat acuan kat kertas dulu sebab memikirkan mesti nak buat banyak copy setiap huruf terutamanya huruf² tertentu.

Ok, nanti kena buat huruf² kecil pulak.

3 thoughts on “Huruf² besar dari kain felt

  1. huda Post author

    Hi,

    i boleh buat utk ABC + gmbar and 123..
    tapi guna kain cotton as card dan huruf/nombor/gambar gabungan felt dan cotton…

    kalau guna felt semua rasa macam takleh tahan lama. cotton lebih lasak kalau baby gigit..

    Nak yg jenis tali kat tepi atau lubang.
    Nak 1 huruf satu page ke atau dpn belakang.

    DEPAN SAJA:

    Huruf atau nombor saja: RM2.50 per page
    Huruf atau nombor beserta gambar: RM5.00 per page

    Owh, tgk email ye, i reply kat sana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!