Purse kanak-kanak

Ini adalah 2 purse yang saya buat sebelum raya untuk 2 anak sedara. Disebabkan tak mau 2 budak kecik tu berebut, designnya pon sama sajalah cuma yang beza warna saja. Purse ni simple, ada satu tempat letak duit je. Tapi oklah untuk permulaan.

Kat bawah ni gambar-gambar purse versi biru-pink.

Dan di bawah ni pula versi pink-hijau.

Bunga besar tu dah lama saya buat, jadi untuk projek ni, jahit je yang dah siap tu. Saya gunakan juga butang-butang sebab comel dah mudah nak tambahkan aksesori atau purse tu, serta dihiasi dengan manik-manik untuk nampak bling-bling gitu.

6 thoughts on “Purse kanak-kanak

    1. huda Post author

      setakat ni saya buat utk kegunaan sendiri or hadiah pada org2 terdekat. belum jual lagi.. cubalah buat… inshaAllah nnti saya nak jual bahan2 utk buat craft ni. 🙂

Leave a Reply to huda Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!