Set 123 Flash Card – Tanpa Lubang

Saya pernah buat set flashcard ni untuk Maryam, warna warni.. Ni versi hitam putih yang customer mintak. Sebenarnya hitam puti

Homeschool: Tiub dan Coklat

Maryam excited dapat hadiah dari Jerman…. lepas dah bukak2, makan sikit2, masa untuk bermain.. Maryam suka masukkan apa

Sarung Bantal Felt – Kucing dan Bunga

Sarung Bantal Felt – Kucing dan Bunga.. Harga: RM40.00 Ukuran bahagian bantal: 15″ x 15″ (38cm x 38cm) Material Saru

Green Activity Book

Buku ni saya jahit untuk customer dari Italy. Customer ni mintak buku berasaskan warna hijau, daun dan pokok.  Saya memag ser

Bantal-bantal Felt

Ni tempahan dari rakan-rakan kat sini: 1) Tema Minnie Mouse dan Garden 2)  Tema Lori dan Bas.. 3) Tema Baby Bear bersama bel

DIY Felt Board

Dah lama nak buat Felt Board ni.. Minggu lepas pergi Mydin beli board dan balut dengan selimut fleece yang ada kat rumah.. Ben

Custom Made Activity Book

Alhamdulillah dah siap buku yg di order customer dari USA… *Speacial request utk letakkan nama anak sedaranya di muka de

Crayon Bag – Big Size

Saya nak kenalkan crayon bag yg menarik untuk anak-anak. Boleh letak macam2 buku maximum saiz A4.. Jom tengok… Crayon Ba

Aktiviti 12 bulan: Menyusun

Ada masanya agak sukar saya nak menjahit sebab si kecik nak bertempek kat kerusi. Cari punya cari, saya terpikir menarik jugak

Sarung Bantal Felt Square

Kali ni customer mintak design sarung bantal macam yang sebelum ni, cuma kainnya ditukar kepada cotton. Customer nak ada lebih

Animal Activity Cloth Book

Saya sangat gembira dapat siapkan buku aktiviti binatang ni yang agak mencabar skill sendiri. Alhamdulillah walaupon kadang-ka

Sarung Bantal Felt

Beberapa hari lepas saya siapkan 3 sarung bantal yg ditempah kawan. Katanya untuk anak2 sedara. Ni first time saya buat projek

Cloth Book: Personalized Name

Ini pertama kali customer mintak letak nama anaknya kat buku.. Dia request muka depan dengan belakang. Alhamdulillah tak susah

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!