Yearly Archives: 2013

Set 123 Flash Card – Tanpa Lubang

Saya pernah buat set flashcard ni untuk Maryam, warna warni.. Ni versi hitam putih yang customer mintak. Sebenarnya hitam putih ni bagus unt [...]

Homeschool: Tiub dan Coklat

Maryam excited dapat hadiah dari Jerman…. lepas dah bukak2, makan sikit2, masa untuk bermain.. Maryam suka masukkan apa saja dalam tub [...]

Sarung Bantal Felt – Kucing dan Bunga

Sarung Bantal Felt – Kucing dan Bunga.. Harga: RM40.00 Ukuran bahagian bantal: 15″ x 15″ (38cm x 38cm) Material Sarung Bantal: Cot [...]

Green Activity Book

Buku ni saya jahit untuk customer dari Italy. Customer ni mintak buku berasaskan warna hijau, daun dan pokok.  Saya memag seronok buat buku [...]

Bantal-bantal Felt

Ni tempahan dari rakan-rakan kat sini: 1) Tema Minnie Mouse dan Garden 2)  Tema Lori dan Bas.. 3) Tema Baby Bear bersama belon 4) Tema Ram [...]

DIY Felt Board

Dah lama nak buat Felt Board ni.. Minggu lepas pergi Mydin beli board dan balut dengan selimut fleece yang ada kat rumah.. Bentuk2 tu dipoto [...]

Custom Made Activity Book

Alhamdulillah dah siap buku yg di order customer dari USA… *Speacial request utk letakkan nama anak sedaranya di muka depan* [...]

Crayon Bag – Big Size

Saya nak kenalkan crayon bag yg menarik untuk anak-anak. Boleh letak macam2 buku maximum saiz A4.. Jom tengok… Crayon Bag Harga: RM30. [...]

Aktiviti 12 bulan: Menyusun

Ada masanya agak sukar saya nak menjahit sebab si kecik nak bertempek kat kerusi. Cari punya cari, saya terpikir menarik jugak kot aktiviti [...]

Sarung Bantal Felt Square

Kali ni customer mintak design sarung bantal macam yang sebelum ni, cuma kainnya ditukar kepada cotton. Customer nak ada lebihan 2 cm berser [...]

Animal Activity Cloth Book

Saya sangat gembira dapat siapkan buku aktiviti binatang ni yang agak mencabar skill sendiri. Alhamdulillah walaupon kadang-kadang stuck ten [...]

Sarung Bantal Felt

Beberapa hari lepas saya siapkan 3 sarung bantal yg ditempah kawan. Katanya untuk anak2 sedara. Ni first time saya buat projek ni. Selepas b [...]

Cloth Book: Personalized Name

Ini pertama kali customer mintak letak nama anaknya kat buku.. Dia request muka depan dengan belakang. Alhamdulillah tak susah mana nak jahi [...]
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Powered by: Wordpress