Felt Numbers

Nombor-nombor untuk pembelajaran kanak-kanak. Senang saja nak buat sebab perlukan felt cloth dan filling. Lepas tu jahit je.

Felt Craft Numbers

Felt Numbers

Felt Craft Numbers

Felt Numbers

Lepas dah buat pattern, kita boleh buat nombor-nombor ni dengan banyaknya. Dah ada beberapa set saya jual. Cuma sekarang ni saya stop sekejap sebab saya ni kurang minat nak ulang benda yang sama berulang kali. Excitement tu lebih kepada nak buat benda baru.

5 thoughts on “Felt Numbers

    1. huda Post author

      wsalam ain..
      akak guna benang sulam..benang ni ada 6 urat..
      selalunya jahit macam ni guna 2 urat..
      tak pernah try guna benang biasa tapi kalau ain nak guna, maybe 3 urat boleh….
      tapi tak cantik macam guna benang sulam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!