Busy Book & Busy Bag Malaysia

Felt Numbers

Nombor-nombor untuk pembelajaran kanak-kanak. Senang saja nak buat sebab perlukan felt cloth dan filling. Lepas tu jahit je.

Felt Craft Numbers

Felt Numbers

Felt Craft Numbers

Felt Numbers

Lepas dah buat pattern, kita boleh buat nombor-nombor ni dengan banyaknya. Dah ada beberapa set saya jual. Cuma sekarang ni saya stop sekejap sebab saya ni kurang minat nak ulang benda yang sama berulang kali. Excitement tu lebih kepada nak buat benda baru.

5 Comments

  • ain najihah
    October 13, 2013 - 21:53 | Permalink

    salam,akak.. nak tanya ni… akak just guna benang yang jahit atau y tebal sikit?
    tq

    • huda
      October 17, 2013 - 09:50 | Permalink

      wsalam ain..
      akak guna benang sulam..benang ni ada 6 urat..
      selalunya jahit macam ni guna 2 urat..
      tak pernah try guna benang biasa tapi kalau ain nak guna, maybe 3 urat boleh….
      tapi tak cantik macam guna benang sulam

  • arissasofiah
    November 6, 2013 - 13:05 | Permalink

    Salam. Kak, nk tny terima tempahan x? 1 set huruf brape?

    • huda
      November 12, 2013 - 08:19 | Permalink

      wsalam…minta maaf dik. buat masa ni akak tak amik tempahan huruf..
      belum tau lagi akan ambik tak nanti.. maaf sangat2

  • ain
    August 27, 2015 - 18:48 | Permalink

    salam, kak nak tanya kat mana akak beli barang nak buat busy book ni, selain daiso ada tak kat lain ?

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
    Powered by: Wordpress