Hasil Jahitan

Simple Fabric Box

Seronoknya dah siap projek ni, dah ada container untuk masukkan semua mainan maryam… puas hati..
Ok, ini adalah kotak yang dijahit menggunakan kain cotton..
Dalamnya saya masukkan cupboard, nak bagi kotak ni tegap

Hasil pertama ni ada lah sikit cacat, tapi overall saya berpuas hati. Yang silinder tu lebih complicated nak jahit…

Lepas ni bolehlah buat lagi byk2 untuk jadikan organizer serba guna. Maybe nak guna heavy cotton atau kain kanvas pulak, lebih kemas. Yang ni guna cotton murah je untuk permulaan. Then nak letak tangkai kat tepi untuk mudah angkut dan juga tag untuk tulis barang apa yang ada dlm kotak…

Nantikan hasil fabric box saya akan datang, insyaAllah…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Powered by: Wordpress