Hasil Jahitan

1 Set Baby Soft Blocks

Dapat siapkan 1 set baby soft cube ni. Nampak macam sangat senang, tapi kalau silap mengukur, nanti bila menjahit, ada je tak kena.

Tengok tu, baby sangat excited main dengan soft blocks ni. Kejap ambik yang ni, kejap ambik yang tu. Warna dan corak yang pelbagai boleh membantu untuk develop minda baby. Mama and Papa pulak bolehlah guna ribbon yang ada untuk gantung blocks ni kat stroller atau buai.

OK, ni kain bercorak yang diguna pakai untuk buat soft cubes ni:

Material : Kain Cotton, Grosgrain ribbon, Polyester filling..
Harga: RM35 per set (ada 4 blocks)
(Kalau nak 1 block RM10)
Ukuran: 8.5 cm x 8.5 cm x 8.5 cm

Boleh dibasuh jika kotor.

Kalau berminat, boleh sms saya di 011-14999711. Perlukan masa 1 hari untuk disiapkan.

Untuk produk lain, boleh tengok di kedai Tulip Petals 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Powered by: Wordpress