Busy Book & Busy Bag Malaysia Homeschooling

Baby Cloth Book: Numbers

Cloth Book yang juga dipanggil Fabric Book atau Quiet Book memang salah satu produk yang dah lama saya teringin nak buat. Suka sangat tengok buku budak-budak yang diperbuat dari kain cotton. Kain cotton kan tahan lasak, jadi sesuai sangat untuk kanak-kanak. Kalau kotor, boleh basuh. Buku macam ni juga insyaAllah tahan lama, ala-ala baju-baju kita lah.

Ok, jom tengok hasilnya:

Anak anda pasti suka pegang bunga yang tertimbul ni.

Baby Cloth Book – Numbers.
Bermotifkan buah, bintang, riben, dan bunga.
Terdapat 10 muka surat bergambar (termasuk muka depan)

Material : Kain Cotton, Felt, Polyester
Harga: RM45
Ukuran buku: 5.5″ x 5.5″ (13.7cm x 13.7cm)

Baby fabric book bermotifkan nombor ini boleh merangsang minda anak-anak kerana mempunyai pelbagai bentuk yang comel serta berwarna warni.. Anak anda pasti suka memegang bentuk-bentuk yang comel ni.

Lagi bestnya sebab buku ni boleh dibasuh. Baby kan suka nak masuk semua benda dalam mulut.

Kalau berminat, boleh sms saya di 011-14999711(huda). Perlukan masa 2 hari untuk disiapkan.

Untuk produk lain, boleh tengok di kedai Tulip Petals 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Powered by: Wordpress