Quiet Book : Colours

Alhamdulillah siap juga cloth book colours yg final ni setelah beberapa penambahbaikan dibuat..

Mula-mula saya buat 4 warna saja dan tulisannya saya tulis guna fabric pen tapi hasilnya sangatlah mengecewakan saya..hihi.. tak cantik…

Jadi saya belajar sulam huruf, taklah mudah sangat tapi demi menghasilkan buku yang berkualiti, mesti belajar jugak.

Lepas tu saya buat 10 warna dengan tulisan yang disulam.. Hasilnya memang cantik tapi beberapa hari lepas tu baru perasan yang teknik jahitan tak berapa kemas, sedih sangat….

Akhirnya saya buat multiple stitch dan inilah hasilnya, cukup memuaskan hati saya…hihih

Baby boleh main2 riben ni nanti.

Saya sertakan getah untuk ikat buku supaya lebih kemas bila nak simpan…

Baby Cloth Book – Colours.

Material : Kain Cotton,Grosgrain ribbon, polyester filling
Ukuran buku: 5.5″ x 5.5″ (13.7cm x 13.7cm)

Harga bergantung pada bilangan warna yg dikehendaki.
RM25: 4 warna + Muka Depan
RM33: 6 warna + Muka Depan
RM41: 8 warna + Muka Depan
RM49: 10 warna + Muka Depan

Buku yang menarik untuk memperkenalkan warna-warna kepada anak-anak. Memandangkan buku ini diperbuat dari kain, maka boleh dibasuh (handwash).

Kalau berminat, boleh sms saya di 011-14999711(huda). Perlukan masa 2 hari untuk disiapkan.

Untuk produk lain, boleh tengok di kedaiĀ Tulip PetalsĀ 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!