Hasil Jahitan

Bekas Penyepit Baju

Nak kongsi idea macam mana nak simpan penyepit baju yang bertimbun supaya tak berserabut.

Saya jahit guna kain cotton dan letakkan batting antara fabrik supaya lebih firm.
Nanti bolehlah sangkut je bekas ni dan campak2 je penyangkut baju dalam tu..

Nampak tak penyepit baju dalam tu..
Selain dari clothespin holder, boleh juga jadi tempat menyimpan benda2 lain macam pakaian baby yang kecik2 tu, dan gantung dalam almari.

Ok, jumpa lagi insyaAllah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Powered by: Wordpress