Monthly Archives: October 2013

Aktiviti 12 bulan: Menyusun

Ada masanya agak sukar saya nak menjahit sebab si kecik nak bertempek kat kerusi. Cari punya cari, saya terpikir menarik jugak kot aktiviti [...]

Sarung Bantal Felt Square

Kali ni customer mintak design sarung bantal macam yang sebelum ni, cuma kainnya ditukar kepada cotton. Customer nak ada lebihan 2 cm berser [...]

Animal Activity Cloth Book

Saya sangat gembira dapat siapkan buku aktiviti binatang ni yang agak mencabar skill sendiri. Alhamdulillah walaupon kadang-kadang stuck ten [...]

Sarung Bantal Felt

Beberapa hari lepas saya siapkan 3 sarung bantal yg ditempah kawan. Katanya untuk anak2 sedara. Ni first time saya buat projek ni. Selepas b [...]

Cloth Book: Personalized Name

Ini pertama kali customer mintak letak nama anaknya kat buku.. Dia request muka depan dengan belakang. Alhamdulillah tak susah mana nak jahi [...]
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Powered by: Wordpress