Cloth Book: Personalized Name

Ini pertama kali customer mintak letak nama anaknya kat buku.. Dia request muka depan dengan belakang. Alhamdulillah tak susah mana nak jahit dan hasilnya…tadaaa:

 

Felt name book 01

Felt name book 02

 

Felt name book 03

 

Felt name book 04

 

Buku kat dalam tu macam buku ni . Tapi kalau ada yang berminat nak letak kat buku2 jenis lain pon boleh. Harganya berdasarkan saiz buku dan jenis dekorasi.

Kalau berminat, boleh sms, whatsapp saya di 011-14999711(huda) atau PM di Facebook TulipPetalsCraft .

Untuk produk lain, boleh tengok di kedai Tulip Petals 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!