Sarung Bantal Felt Square

Kali ni customer mintak design sarung bantal macam yang sebelum ni, cuma kainnya ditukar kepada cotton. Customer nak ada lebihan 2 cm berserta piping di bahagian tepi. Macam frame lah.

OK, secara jujurnya ni first time saya jahit piping. Mula-mula tak berapa confident tapi bila tengok youtube macam senang je. Jadi terhasillah sarung bantal ni. Dah siap, saya pos saja sbb customer ni duduk jauh di selatan.

Sarung Bantal Felt Kenderaan Faiq 1

Sarung Bantal Felt Kenderaan Faiq 2

Sarung Bantal Felt – Tema Kenderaan..

Harga: RM36.00
Kalau nama 2 perkataan jadi RM40.00
Ukuran bahagian bantal: 16″ x 16″ (40cm x 40cm)
Bahagian keliling dilebihkan 2cm.
Material Sarung Bantal: Cotton
Material corak: Felt.

Beserta zip di bahagian belakang.

Harga tak termasuk bantal ye.

Kalau berminat, boleh sms, whatsapp saya di 011-14999711(huda) atau PM di Facebook TulipPetalsCraft . Saya ambil masa 2 hari untuk siapkan 1 sarung bantal ni.

Untuk produk lain, boleh tengok di kedai Tulip Petals 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!