Crayon Bag – Big Size

Saya nak kenalkan crayon bag yg menarik untuk anak-anak. Boleh letak macam2 buku maximum saiz A4.. Jom tengok…

Crayon Bag 06

Crayon Bag

Crayon Bag 05

Crayon Bag 04

Crayon Bag 03

Crayon Bag 02

Crayon Bag

Harga: RM30.00

Ukuran beg: 14″ x 11″ (35cm x 27.5cm)
Ukuran beg bila dibuka: 14″ x 22″ (35cm x 55cm)
Ukuran bahagian crayon: 1″
Material: Cotton

Boleh request nak tambah nama dan sebagainya tapi harga pon tambah lah jugak..
Corak beg adalah berdasarkan kain yang ada di tangan..

Ada 2 poket kat bahagian dalam untuk letak buku mewarna yang besar.
Ada poket kecil kat luar untuk sumbat barang-barang kecil.Sangat praktikal supayan buku anak-anak tak di letakkan satu tempat dengan crayon.
Pensel warna pendek pon boleh letak.

Kalau berminat, boleh sms, whatsapp saya di 011-14999711(huda) atau PM di Facebook TulipPetalsCraft .

Saya ambil masa 1 hari untuk siapkan crayon bag ni.

Untuk produk lain, boleh tengok di kedai Tulip Petals

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!