Sulaman Tuala Pertama

Quick update… Ni sulaman pertama atas towel anak.. Bila siap, rasa best pulak sulam atas towel ni… InsyaAllah nant

Busy Book Pages

Bismillah Assalamualaikum Alhamdulillah saya dah siapkan beberapa activity pages untuk buku Maryam. Kali ni saiz buku adalah 2

Toddlers Activities Idea- March

Bismillah Assalamualaikum. Kali ni nak share aktiviti yang kami lakukan bulan lepas. 1) Mainan dalam ais Maryam memang suka ai

Toddlers Activities Idea- February

Bismillah Assalamualaikum. Kali ni nak share aktiviti yang kami lakukan bulan lepas. 1) Masukkan stokin dalam bakul Boleh guna

Sarung Bantal Felt – Owlie, Stroller, Crown

Siap lagi sarung bantal felt. Yang ni customer tempah untuk letak kat hujung baby cot. Tu yang panjang saiznya. Sarung Bantal

Sarung Bantal Felt – Prince dan Bersiar-siar

Siap lagi 2 design baru sarung bantal. Design budak naik kereta bersiar-siar di taman tu mulanya saya rasa simple. Bila dah bu

Toddlers Activities idea – January

Kali ni nak share aktiviti kanak-kanak yg simple dan merangsang otak.. Just untuk rujukan, masa ni Maryam 16 bulan.. So ada ak

Mini Animal Activity Book

Kali ni buku pasal haiwan.. Macam-macam aktiviti menarik dalam buku ni yang boleh merangsang perkembangan anak kecil. Jom teng

Set ABC abc Flash Card

Sebelum ni saya pernah jahit set ABC tapi huruf besar saja. Kali ni saya jahit huruf besar dan kecil seperti diminta customer

Zipper Box Pouch for flash card

Ada customer mintak jahitkan tempat simpan flash card, jadi saya terfikir pouch ni lah… nampak kemas dan mudah nak simpa

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!