Yearly Archives: 2014

Sulaman Tuala Pertama

Quick update… Ni sulaman pertama atas towel anak.. Bila siap, rasa best pulak sulam atas towel ni… InsyaAllah nanti akan dijadik [...]

Busy Book Pages

Bismillah Assalamualaikum Alhamdulillah saya dah siapkan beberapa activity pages untuk buku Maryam. Kali ni saiz buku adalah 25cm x 25cm. Be [...]

Toddlers Activities Idea- March

Bismillah Assalamualaikum. Kali ni nak share aktiviti yang kami lakukan bulan lepas. 1) Mainan dalam ais Maryam memang suka ais dan dia bole [...]

Toddlers Activities Idea- February

Bismillah Assalamualaikum. Kali ni nak share aktiviti yang kami lakukan bulan lepas. 1) Masukkan stokin dalam bakul Boleh guna apa saja untu [...]

Sarung Bantal Felt – Owlie, Stroller, Crown

Siap lagi sarung bantal felt. Yang ni customer tempah untuk letak kat hujung baby cot. Tu yang panjang saiznya. Sarung Bantal Felt.. Harga D [...]

Sarung Bantal Felt – Prince dan Bersiar-siar

Siap lagi 2 design baru sarung bantal. Design budak naik kereta bersiar-siar di taman tu mulanya saya rasa simple. Bila dah buat, banyak det [...]

Toddlers Activities idea – January

Kali ni nak share aktiviti kanak-kanak yg simple dan merangsang otak.. Just untuk rujukan, masa ni Maryam 16 bulan.. So ada aktiviti yang bo [...]

Mini Animal Activity Book

Kali ni buku pasal haiwan.. Macam-macam aktiviti menarik dalam buku ni yang boleh merangsang perkembangan anak kecil. Jom tengok: Mini Anima [...]

Set ABC abc Flash Card

Sebelum ni saya pernah jahit set ABC tapi huruf besar saja. Kali ni saya jahit huruf besar dan kecil seperti diminta customer. Huruf2 tu da [...]

Zipper Box Pouch for flash card

Ada customer mintak jahitkan tempat simpan flash card, jadi saya terfikir pouch ni lah… nampak kemas dan mudah nak simpan sbb berzip. [...]
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Powered by: Wordpress