Sarung Bantal Felt – Prince dan Bersiar-siar

Siap lagi 2 design baru sarung bantal. Design budak naik kereta bersiar-siar di taman tu mulanya saya rasa simple. Bila dah buat, banyak details yg perlu dititikberatkan.

Design Prince ni agak simple sebab 1 gambar je.

Sarung Bantal Felt Bersiar

Sarung Bantal Felt Prince

Sarung Bantal Felt..

Harga Design Bersiar-siar: RM40.00 (tanpa piping), RM45(beserta piping)
Harga Design Prince: RM35.00
Ukuran bahagian bantal: 15″ x 15″ (38cm x 38cm)
Material Sarung Bantal: Cotton
Material corak: Felt.

Beserta zip di bahagian belakang.

Harga tak termasuk bantal ye.

Kalau berminat, boleh sms, whatsapp saya di 011-14999711(huda) atau PM di Facebook TulipPetalsCraft . Saya ambil masa 2 hari untuk siapkan 1 sarung bantal ni.

Untuk produk lain, boleh tengok di kedai Tulip Petals 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!