Design Busy book 2014

Idea busy book ni saya dpt bila umur maryam dah 1 tahun lebih. Saya perhatikan maryam suka main benda2  kecil macam butang dan syiling. Busy book ni saya buat by page so saya boleh tambah page bila ada idea baru dan page lama yg dah tak releven boleh dikeluarkan, bagi pada busy book adik pulak. (Masa tu belum pregnant tapi dah kena plan utk akan dtg).

Saiz busy book page ni 10″x10″, jauh lebih besar dari mini activity book yg rata2 6″x6″. Saya buat besar supaya setiap page ada lebih byk aktiviti dan lebih warna warni. Kalau saiz kecil tu agak limited ruang utk berkreativiti.

Inilah hasil busy page sehingga akhir 2014. Idea ada byk tapi bukan mudah nak terjemahkan kepada jahitan dan nk pastikan harga adalah mampu milik.

Busy Book Pages 2014

Kalau ada yg berminat nak tempah untuk anak sendiri, anak sedara , anak kawan ke boleh tengok harga dan semua design di kedai Tulip Petals . Boleh whatsapp saya di 011-14999711 (Huda).

🙂 🙂
Ada yg nak bagi idea aktiviti lain tak?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!