Monthly Archives: April 2015

Homeschool Week 6

Owh makin lmbat pulak nak update aktiviti maryam ni. Kena naikkan balik semangat ni. Ok update minggu ke 6.. 1) Warna masjid. Maryam mintak [...]

Mayersche – Inspirasi Quiet Book

Entry ni repost dari entry dulu-dulu masa duduk sana. Ntahlah kenapa asyik terbayang saja suasana Mayersche. Mayersche ni kedai buku yang ad [...]

Gown dan dress kanak kanak

Gown baby dan dress kanak-kanak untuk kenduri bulan 6 nanti :). Ni sebenarnya cabaran diri sendiri, jahit utk anak sendiri dan anak2 sedara. [...]

Homeschool Week 5

1) Ajak meow baca doa dan minum sama2. Maryam ni dah mcm babysit meow. Semua utk meow. Ptg2 selalunya saya akan spend masa minum berdua dgn [...]

Homeschool Week 4

Lambat pulak update minggu yg sebelum ni.. Jadi, inilah antara benda baru yg dibuat. 1) Memasak dgn playdoh. Maryam suka sgt tgk video playd [...]

Gown baby dan kanak kanak

Minggu ni semangat pulak nak try jahit beberapa fesyen dress kanak-kanak dan gown baby. Ada 7 helai nak kena siap. Semua ni utk anak2 dan an [...]

Homeschool Week 3

1) Main gelang getah. Asalnya nak buat benda lain tapi maryam ambik letak kat tangan, berangan jadi ultraman. Mmm, tak taulah apa kena menge [...]
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Powered by: Wordpress