Cupcake Buttons

Busy Book Green

P11 Cupcake (2)

Perkongsian hari Jumaat – Busy Book
~~~~~~
Buku mini yang penuh warna hijau ni adalah idea dari permintaan customer dari USA pada akhir tahun 2013. Buku asal lain sikit, yang ni versi baru tapi dah takde stok. (Jangan tanya bila boleh ada stok baru ya dan minta maaf sgt, saya tak terima pre order utk buku ni).

Asalnya customer berikan beberapa keping gambar dari crafter yg agak famous dan hasilnya sgt halus serta penuh aktiviti. Memang sesuai dgn harga buku tu. Customer ni minta saya buatkan mengikut bajetnya. So saya simple kan aktivitinya dan sesuaikan dgn teman “green”.

Perasan tak butang2 yg keluar dari daun? Dari sini juga saya dpt idea utk buat page “Buttons Cupcake”. Page cupcake ni comel tapi agak stressful utk disiapkan jadi saya stopkan page ni terus. Mungkin akan dtg saya dptkan gantikan dengan page lain yg lebih mudah utk dibuat smile emoticon

Ok setakat ni dulu perkongsian hari ni.
Sambung kerja pulak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!