Wishlist 12: Long wallet first trial

Yang mana satu pilihan hati? ^_^ .. First time ni jahit wallet . Semua jahit guna mesin sulam, intermediate level project. Ni

Buku pilihan December 2016

Buku pilihan December. .. Lepas dah pindah ni, mood membaca datang lebih konsisten. Dari banyak2 buku dalam rak, saya pilih Un

Busy bags dan organizer bag.

Busy bags dan organizer bag. Antara bahan yg saya beli dan kumpul dari maryam kecil pom pom, ice cream stick, pencil colours,

Dunia Mesin Sulam

Dunia Mesin Sulam .. Makin kita explore, makin banyak benda & teknik belum tahu. Gundah gulana hati ni sebab makin banyak

Wishlist 11: Felt Pencil Colour Holders

Projek ekspres untuk Maryam n Amina. Projek sebenar masih dalam proses. Lama dah dia mintak ni. Malam terus jadi rajin lain ma

Switzerland yang begitu mendamaikan

Dulu, kedatangan snow memang sangat ditunggu-tunggu. Sejuk yang amat tapi begitu mendamaikan. . Ini salah satu tempat yang men

Benang Sulam

Dah settle serba serbi baru order yg ni. 12 ketul RM174.90 termasuk pos. Sebelum ni terpaksa juga guna senorita utk beberapa w

Siri Mudah Membaca – Set Pertama

Misi mencari buku membaca Buku siri mudah membaca memang ada beberapa pilihan tapi nak cari yang Maryam suka tu tak mudah. Bil

Sekitar MICF 2016

Sekitar MICF 2016 yang lepas. Saya dan rakan kraf sebenarnya dapat booth ni last minute, kiranya kami cuma ada 2 minggu untuk

Jom main Busy Book di MICF

Malaysia Islamic Children’s Fair (MICF) . Koleksi ini akan dibawa ke MICF untuk ibu bapa bermain bersama anak-anak. Jang

Pesta Pizza

Berpesta pizza binatang ni. Best juga main macam ni. Mula-mula padankan nombor dengan kepingan pizza. Lepas tu tetapkan setiap

Basuh Busy Book

Busy book saya basuh guna washing machine tau. Masukkan dalam kain net, letak dalam mesin basuh, basuh macam biasa tapi cuma l

Pindah rumah

Big Shot & kain-kain dah masuk kotak. Insyaallah weekend ni nak pindah rumah, ini pon lambat masuk dalam jadual sendiri. D

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!