Wishlist 9: Cloth pantiliner & Cloth pad

cloth-pantiliner

Kita rehat jahit benda lain, seharian fokus yg ni je. Tapi dah tak larat nak letak snap buttons. 😁
.
Ni antara projek yg lama benor tergendala. Awal dulu jahit guna mesin biasa tapi PUL + Minky agak tricky nak jahit bagi kemas. Memang salute lah tailor yg jahit benda ni dan harga yg di offer sememangnya bersesuaian dgn kerumitan nak siapkan setiap cloth pad/pantiliner.
.
Disebabkan lama sgt tertangguh, saya try and error jahit guna mesin sulam.
Setelah redesign, testing, akhirnya berjaya jahit semuanya dengan mesin sulam 😀. Selesai masalah nak jahit benda ni.
.
Tapi bila tengok balik, aikk macam banyak sangat je koleksi ni. 😁

* Cloth pad overnight belum buat sebab belum finalize design. Tak taulah bila pulak akan settle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!