Monthly Archives: November 2016

Jom main Busy Book di MICF

Malaysia Islamic Children’s Fair (MICF) . Koleksi ini akan dibawa ke MICF untuk ibu bapa bermain bersama anak-anak. Jangan lupa bawa a [...]

Pesta Pizza

Berpesta pizza binatang ni. Best juga main macam ni. Mula-mula padankan nombor dengan kepingan pizza. Lepas tu tetapkan setiap binatang nak [...]

Basuh Busy Book

Busy book saya basuh guna washing machine tau. Masukkan dalam kain net, letak dalam mesin basuh, basuh macam biasa tapi cuma letak sabun, ta [...]

Pindah rumah

Big Shot & kain-kain dah masuk kotak. Insyaallah weekend ni nak pindah rumah, ini pon lambat masuk dalam jadual sendiri. December ni nak [...]

Tempahan 2016 ditutup

Lately ni macam2 perkara luar jangkaan berlaku, sampai tak sempat nak update apa2. Ni alhamdulillah siap full set, antara busy book yg akan [...]

Kraf Lori

Finger puppets dalam busy book tu boleh juga digunakan dengan aktiviti lain. Material untuk buat lori: 1) kotak susu 2) kotak biasa 3) aiskr [...]

Wishlist 10: Sulam benda baru

Dah siap sulam benda baru harini. Dapat dah mood nak sambung kerja tertangguh. Ni semua buat utk diri sendiri dan anak2. [...]
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Powered by: Wordpress