Monthly Archives: December 2016

Wishlist 12: Long wallet first trial

Yang mana satu pilihan hati? ^_^ .. First time ni jahit wallet . Semua jahit guna mesin sulam, intermediate level project. Ni buat banyak bu [...]

Buku pilihan December 2016

Buku pilihan December. .. Lepas dah pindah ni, mood membaca datang lebih konsisten. Dari banyak2 buku dalam rak, saya pilih Uncommon History [...]

Busy bags dan organizer bag.

Busy bags dan organizer bag. Antara bahan yg saya beli dan kumpul dari maryam kecil pom pom, ice cream stick, pencil colours, crayons, pipe [...]

Dunia Mesin Sulam

Dunia Mesin Sulam .. Makin kita explore, makin banyak benda & teknik belum tahu. Gundah gulana hati ni sebab makin banyak projek baru ma [...]

Wishlist 11: Felt Pencil Colour Holders

Projek ekspres untuk Maryam n Amina. Projek sebenar masih dalam proses. Lama dah dia mintak ni. Malam terus jadi rajin lain macam. [...]

Switzerland yang begitu mendamaikan

Dulu, kedatangan snow memang sangat ditunggu-tunggu. Sejuk yang amat tapi begitu mendamaikan. . Ini salah satu tempat yang menggamit memori. [...]

Benang Sulam

Dah settle serba serbi baru order yg ni. 12 ketul RM174.90 termasuk pos. Sebelum ni terpaksa juga guna senorita utk beberapa warna yg dah ha [...]

Siri Mudah Membaca – Set Pertama

Misi mencari buku membaca Buku siri mudah membaca memang ada beberapa pilihan tapi nak cari yang Maryam suka tu tak mudah. Bila tunjuk gamba [...]

Sekitar MICF 2016

Sekitar MICF 2016 yang lepas. Saya dan rakan kraf sebenarnya dapat booth ni last minute, kiranya kami cuma ada 2 minggu untuk prepare semua. [...]
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Powered by: Wordpress