Makanan otak dan rohani

Buku pilihan December 2016

Buku pilihan December.
..


Lepas dah pindah ni, mood membaca datang lebih konsisten. Dari banyak2 buku dalam rak, saya pilih Uncommon History of Common Courtesy, nak cari mood dan semangat dari serata dunia. Lepas konsisten baca setiap hari, keluarkan pula buku Productivity Ninja untuk merancang tahun 2017.
.
Haritu terbaca kisah Mus, lepas tu susah betul nak move on, datanglah balik semangat untuk baca buku sejarah. Pergi pinjam buku Penang’s History, My History.
.
Saya susah nak baca 1 buku sampai habis, jadi kena baca beberapa buku setiap hari, setiap buku baca sikit.
.
1) Uncommon History of Common Courtesy baca masa berehat dengan Maryam & Amina. Best sebab tak perlu baca ikut turutan, buka je mana-mana page dan selami kisah.

2) Productivity Ninja sebagai input perancangan tahun 2017. Ambil input waktu pagi sambil menghayati coffe.

3) Penang’s History, My History baca waktu santai tapi kena fokus.
..
Salah satu azam tahun depan “Work Life Balance”, insyaAllah.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Powered by: Wordpress