Bantal sulam Bulan Februari

Inilah bantal-bantal yg disiapkan bulan Feb. Yang mana pilihan hati? Nanti saya akan masuk satu persatu dalam album FB ya.

4 kali practical training

4 kali practical training Memori Jerman #7 Boleh tahan banyak kan practical training tu 😊😊 1) Practical training 8 weeks

Awal-awal belajar sulam manik dan benang

Awal-awal belajar sulam manik dan benang Memori Jerman #6 Perjalanan belajar saya di Jerman mulanya agak baik, hinggalah satu

Bantal Sulam Applique Cotton

Best pulak applique guna kain cotton. Leceh sikit berbanding guna felt, tapi suka bila pegang kain ni. Ni sarung bantal ke 8 b

In the Hoop (ITH) Embroidery

In the Hoop (ITH). Dulu masa beli mesin sulam, tau mesin tu boleh sulam biasa dengan applique je. Memang beli untuk jahit bant

Dulu pernah jual sleeping mask di ebay

Dulu pernah jual sleeping mask di ebay. Memori Jerman #6. Masa suka-suka belajar jual di ebay, saya cuba untuk jual sleeping m

Sulam bantal lagi

Kita sulam bantal lagi… Risau ni takut mood lari..

Sulam bantal kenduri kahwin

Musim kenduri dah ni. Baru ada balik mood nak sulam bantal setelah sekian lama tak buat. Nak siapkan hadiah awal-awal.

Carta felt huruf dan suku kata

Semalam masa ambil maryam, cikgu pesan tolong tengok abc maryam sebab ada huruf yang dia tak kenal. .. Saya: huruf apa ya yang

Memori #5: Ahad, hari yang tenang, kedai pon tutup.

Ahad, hari yang tenang, kedai pon tutup. Memori Jerman #5. .. Apa agaknya respon kita kalau kerajaan cadangkan semua kedai dan

Proses Busy Book #13 – BigShot & Snap Plier

Proses Busy Book #13 – Bigshot & Snap Plier Potong bunga guna bigshot & pasang snap buttons guna snap plier. Lub

Wishlist 20: Just Because It’s Handmade

Bighand @ Bigshot. Manual cut @ ScanAndCut. Jahit tangan @ Mesin jahit. Mesin jahit biasa @ Mesin sulam. Gam @ Jahit. Selagi n

Wishlist 19: Make Something Beautiful

Ni sulaman terbaru, siap pagi tadi. Bagi mesin buat kerja sambil tuan dia breakfast & siapkan kerja rumah. Tema ‘bri

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!