Proses Busy Book #16 – Sulam Applique dan Jahit Zip

Proses Busy Book #16 Sulam applique dan jahit zip. Ini antara langkah untuk siapkan aktiviti makan dan minum. Muka boy tu dija

Proses Busy Book #15 – Tips Bigshot

Proses busy book #15. Ini sebahagian proses menghasilkan busy book Tulip Petals, Malaysia iaitu memotong bentuk menggunakan si

Mudah betul nak pos di Germany

Mudah betul nak pos di Germany. Memori Jerman #10 .. Di Germany , kebanyakan kawasan perumahan ada kedai-kedai keperluan berde

Hasil pertama crochet

Hasil pertama tapi tak jadi. Mula2 belajar tu, terfikir. Nape lagi susah dari sulam mesin ni.. Hehe. Tu tandanya dah kurang sa

Tips menulis “Description” untuk barang jualan.

Tips menulis “Description” untuk barang jualan. ———- Seingat saya, saya tak pernah mesej seller

Proses Busy Book #14 – Jahit Manual

Proses Busy Book #14. Ada bahagian yang boleh sulam mesin. Ada juga bahagian yang lebih mudah kalau jahit manual. Jadi kita pe

Belajar menjual di e-commerce

Belajar menjual di e-commerce Memori Jerman #9 Awalnya saya belajar menjual di eBay tapi saya rasa tak cukup sekadar di ebay.

Pengaruh Cerita Upin Ipin

Pengaruh cerita upin & upin. .. Mama: Maryam buat apa tu? Maryam: Maryam tengah jual ni. Mama: Jual apa? Maryam: Roti cana

It is ok to fail

It is ok to fail Memori Jerman #8 .. Belajar di Jerman, gagal peperiksaan bukan perkara pelik. Pelajar diberi peluang menduduk

Cara Rekod Perkara Penting

Tahun 2017 saya berazam nak rekod perkara penting dengan lebih teratur. Setakat ni kaedah manual macam ni lebih mudah dan tera

Mini notebook cover

Mini notebook cover. \ \ Mini notebook sentiasa ada dalam handbag. Bila kat luar, maryam pula seronok nak menulis sama pastu

Busy Book dah siap

Busy books yang baru siap dan akan dipos dalam masa terdekat. Yang lain masih dalam pembikinan. Seronok tengok busy books yang

Seronok menjahit beg

Seronok menjahit beg. STEAM Activity #7 Kit belajar menjahit ni saya belikan khas untuk maryam dan simpan sampai dia sendiri m

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!