Busy Book & Busy Bag Malaysia

Busy Book dah siap

Busy books yang baru siap dan akan dipos dalam masa terdekat. Yang lain masih dalam pembikinan.

Seronok tengok busy books yang dah siap. Ada design yang dah bertahun dan sampai sekarang buat lagi. Sebenarnya tak terdaya nak keluarkan design baru lagi tahun ni..

Bila jahit guna mesin sulam ni kan, saya ambil masa 2 hingga 24 jam untuk digitise dan test satu design. Jadi bila siap design, saya ulang sulam sampai beratus kali.

Tengah try design baru busy bags dan benda lain juga sekarang.

Sekiranya ada yang berminat untuk tempah, boleh PM atau WhatsApp 011-14999711 (Huda).

Katalog dan video Busy Book boleh dilihat di sini:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Powered by: Wordpress