KBAT: kemahiran yang penting di Germany

KBAT: kemahiran yang penting di Germany. ————————— Kemahiran berfikir ar

GERMANY KINDERGARTEN: apa yang mereka belajar?

GERMANY KINDERGARTEN: apa yang mereka belajar? Memori Jerman #13 .. Semasa di universiti, berada dalam makmal sangat mencabar

Membawa Produk Handmade Kraf ke Pasaran Antarabangsa

Apa perasaan kita kalau hasil kraf handmade dapat dijual ke pasaran international? Of course lah happy sangat kan. Masa tu kit

Bagaimana boleh terlibat dengan Crochet

Macam mana boleh terminat dengan crochet. .. Sebenarnya dari kecil saya suka tengok mama (mak) mengait, jahit cross stitch dan

Drawstring backpack, Clear bag, Pencil Topper

Tempahan yang siap Isnin lepas. Semua favourite kami ni. Drawstring back pack memang simple tapi boleh isi macam-macam. Clear

Aktiviti nyanyi lagu didi

Dah terlaksana satu impian. Happy bear suka lukis.. Papaku pulang dari kota.. Rama-rama terbang tinggi.. Ikan kekek… Wal

I-PLAY Toy Library

Dunia bermain anak-anak. I-PLAY TOY LIBRARY. .. Saya jatuh cinta dengan i-play ni sejak maryam kecil, masa tu tak percaya ada

Digitize setelah berehat sekian lama

Setelah setengah tahun lebih tak digitize sesuatu macam ni, rasa melayang je kepala nak siapkan geng ni. Ni hasil kerja newbie

Cat Kotak telur

Tiba-tiba bunyi bekas bergolek… Maryam: Mama, dah siap warna. Tak nak warna dah!! Dalam hati, “ni mesti hancuqR

Crochet Shell Stitch

Blanket Cinderella baru siap. Habis 1 ball utk blanket dia, tapi tak larat dah nak buat blanket untuk Snow White, jadi kena ko

VAT 19% (GST)

VAT 19% (GST) Memori Jerman #12 .. VAT ni Value Added Tax dan GST pula Good & Service Tax. VAT ke, GST ke, kita tetap kena

Apa itu Busy Book?

Busy book dah makin dikenali di Malaysia, yang buatnya pon dah makin ramai. Kat luar Malaysia, busy book dah lama orang guna,

Readymade products

Semua produk readymade dah dimasukkan dalam album [2017 Readymade Item] Boleh tengok gambar dan detail dalam album FB ya. http

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!