Digitize dan Test Mini Purse

Dah siap purse Maryam. Cantik tak?

Saya ni bercita-cita nak jahit design purse seperti dalam gambar ni tetapi belum jumpa design sulam in the hoop seperti ini. Jadi kita pon digitize sendiri, ambil satu contoh, tambah dan buang mana yang patut.

Bila siap digitize, terus test sulam. Nak hasilkan purse macam ni perlu sulam 3 kali hoop (in the hoop). Ada 2 step yang perlu jahit manual.

Tak sangka jadi juga tetapi hasilnya sob sob, tidak memuaskan dan kurang kemas kerana terlebih tebal.

Jadi tak dapatlah buka lagi tempahan purse design begini, perlu improve design dan buang step tertentu dahulu.

Penat tau digitize + test + edit + test.
Sebab tu saya sanggup beli design yang nampak mahal sebab ianya tetap lagi murah berbanding kita digitize dan test sendiri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!