"Books are beautifully handmade, personal touches added suit to your preferences"

Services

Customization

Personalize your TulipPetals product and make a statement, with a variety of designs at your choices. Make every page special with a range of stylish, fun design ideas, and more.

Personalized Gifts

The TulipPetals products inspires your kids to express their personal style and get ready for their next adventure. Our range of products offer personalized gifts sure to capture their imagination.

Products

Kids are imaginative and full of creativity. Every purchase is unique, from the very simple ideas to advanced pages. TulipPetals Busy Books are suitable for a wide range of ages, from infants and toddlers to young children.

Categories

Doll House Busy Books

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium.

Busy Book Pages

The doll house book is made to order, Processing time is 2 weeks. Since it is a handmade item, every book will be different, fabrics may vary depending on availability

Baby Busy Books

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium.

Learning Books

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium.

APA ITU BUSY BOOKS?

Busy book dah makin dikenali di Malaysia, yang buatnya pon dah makin ramai. Kat luar Malaysia, busy book dah lama orang guna, tapi mereka biasanya panggil Quiet Book. Harga busy book kat luar pon jauh beza tau berbanding busy book Malaysia. Busy book ni buku kanak-kanak yang ada macam-macam aktiviti menarik untuk bagi budak-budak ni sibuk, dalam masa yang sama boleh membantu perkembangan awal kanak-kanak.

BASUH BUSY BOOKS

Busy book saya basuh guna washing machine tau. Masukkan dalam kain net, letak dalam mesin basuh, basuh macam biasa tapi cuma letak sabun, tak perlu softener. Jemur satu2 macam ni, felties kecil saya letak dalam kain net dan jemur macam tu terus. Ni preparation untuk event minggu depan, insyaAllah.