Bantal Sulam

Bantal sulam Bulan Februari

Inilah bantal-bantal yg disiapkan bulan Feb. Yang mana pilihan hati? Nanti saya akan masuk satu persatu dalam album FB ya.

Bantal Sulam Applique Cotton

Best pulak applique guna kain cotton. Leceh sikit berbanding guna felt, tapi suka bila pegang kain ni. Ni sarung bantal ke 8 b

Sulam bantal lagi

Kita sulam bantal lagi… Risau ni takut mood lari..

Sulam bantal kenduri kahwin

Musim kenduri dah ni. Baru ada balik mood nak sulam bantal setelah sekian lama tak buat. Nak siapkan hadiah awal-awal.

Wishlist 9: Bantal Amina dan Maryam

Bantal pertama Amina yg mama jahit dan bantal kedua Maryam . Amina dah dekat 2 tahun baru dapat bantal. Bahagian sulam bear &a

Wishlist 4 – Sulam Bear dan Kucing

Harini siap 4 busy books. Rehat sekejap, sulam kucing & bear ni, ikut apa yg diorang nak. Nanti ada masa, baru jahit jadi

Koleksi Design Sarung Bantal Felt

Saya start menjahit sarung bantal ni akhir tahun 2013. Sebelum tu jahit sarung bantal biasa pon tak pernah tapi yakinkan diri

Sarung Bantal Felt – Owlie, Stroller, Crown

Siap lagi sarung bantal felt. Yang ni customer tempah untuk letak kat hujung baby cot. Tu yang panjang saiznya. Sarung Bantal

Sarung Bantal Felt – Prince dan Bersiar-siar

Siap lagi 2 design baru sarung bantal. Design budak naik kereta bersiar-siar di taman tu mulanya saya rasa simple. Bila dah bu

Sarung Bantal Felt – Kucing dan Bunga

Sarung Bantal Felt – Kucing dan Bunga.. Harga: RM40.00 Ukuran bahagian bantal: 15″ x 15″ (38cm x 38cm) Material Saru

Bantal-bantal Felt

Ni tempahan dari rakan-rakan kat sini: 1) Tema Minnie Mouse dan Garden 2)  Tema Lori dan Bas.. 3) Tema Baby Bear bersama bel

Sarung Bantal Felt Square

Kali ni customer mintak design sarung bantal macam yang sebelum ni, cuma kainnya ditukar kepada cotton. Customer nak ada lebih

Sarung Bantal Felt

Beberapa hari lepas saya siapkan 3 sarung bantal yg ditempah kawan. Katanya untuk anak2 sedara. Ni first time saya buat projek

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!