Category Archives: Bantal Sulam

Bantal sulam Bulan Februari

Inilah bantal-bantal yg disiapkan bulan Feb. Yang mana pilihan hati? Nanti saya akan masuk satu persatu dalam album FB ya. [...]

Bantal Sulam Applique Cotton

Best pulak applique guna kain cotton. Leceh sikit berbanding guna felt, tapi suka bila pegang kain ni. Ni sarung bantal ke 8 bulan ni setela [...]

Sulam bantal lagi

Kita sulam bantal lagi… Risau ni takut mood lari.. [...]

Sulam bantal kenduri kahwin

Musim kenduri dah ni. Baru ada balik mood nak sulam bantal setelah sekian lama tak buat. Nak siapkan hadiah awal-awal. [...]

Wishlist 9: Bantal Amina dan Maryam

Bantal pertama Amina yg mama jahit dan bantal kedua Maryam . Amina dah dekat 2 tahun baru dapat bantal. Bahagian sulam bear & kucing tu [...]

Wishlist 4 – Sulam Bear dan Kucing

Harini siap 4 busy books. Rehat sekejap, sulam kucing & bear ni, ikut apa yg diorang nak. Nanti ada masa, baru jahit jadi sarung bantal. [...]

Koleksi Design Sarung Bantal Felt

Saya start menjahit sarung bantal ni akhir tahun 2013. Sebelum tu jahit sarung bantal biasa pon tak pernah tapi yakinkan diri untuk jahit se [...]

Sarung Bantal Felt – Owlie, Stroller, Crown

Siap lagi sarung bantal felt. Yang ni customer tempah untuk letak kat hujung baby cot. Tu yang panjang saiznya. Sarung Bantal Felt.. Harga D [...]

Sarung Bantal Felt – Prince dan Bersiar-siar

Siap lagi 2 design baru sarung bantal. Design budak naik kereta bersiar-siar di taman tu mulanya saya rasa simple. Bila dah buat, banyak det [...]

Sarung Bantal Felt – Kucing dan Bunga

Sarung Bantal Felt – Kucing dan Bunga.. Harga: RM40.00 Ukuran bahagian bantal: 15″ x 15″ (38cm x 38cm) Material Sarung Bantal: Cot [...]

Bantal-bantal Felt

Ni tempahan dari rakan-rakan kat sini: 1) Tema Minnie Mouse dan Garden 2)  Tema Lori dan Bas.. 3) Tema Baby Bear bersama belon 4) Tema Ram [...]

Sarung Bantal Felt Square

Kali ni customer mintak design sarung bantal macam yang sebelum ni, cuma kainnya ditukar kepada cotton. Customer nak ada lebihan 2 cm berser [...]

Sarung Bantal Felt

Beberapa hari lepas saya siapkan 3 sarung bantal yg ditempah kawan. Katanya untuk anak2 sedara. Ni first time saya buat projek ni. Selepas b [...]
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Powered by: Wordpress