Busy Book & Busy Bag Malaysia

Eksperimen Sensory Taggies

Saya bercadang jahit busy book untuk bayi bawah 1 tahun. Kebanyakannya idea melibatkan aktiviti sensori , tetapi saya agak rag

Busy Book Malaysia

Busy book yg pertama siap selepas raya. Bukan main susah nak datang balik mood busy book selepas cuti sekian lama. Alhamdulill

Cari Idea Quiet Tablet

Dah seminggu demam on off + batuk. Kerja pon on off. Harini semangat nak jahit design baru quiet tablet dgn syarat takyah pasa

Membawa Produk Handmade Kraf ke Pasaran Antarabangsa

Apa perasaan kita kalau hasil kraf handmade dapat dijual ke pasaran international? Of course lah happy sangat kan. Masa tu kit

Aktiviti nyanyi lagu didi

Dah terlaksana satu impian. Happy bear suka lukis.. Papaku pulang dari kota.. Rama-rama terbang tinggi.. Ikan kekek… Wal

Digitize setelah berehat sekian lama

Setelah setengah tahun lebih tak digitize sesuatu macam ni, rasa melayang je kepala nak siapkan geng ni. Ni hasil kerja newbie

Apa itu Busy Book?

Busy book dah makin dikenali di Malaysia, yang buatnya pon dah makin ramai. Kat luar Malaysia, busy book dah lama orang guna,

Readymade products

Semua produk readymade dah dimasukkan dalam album [2017 Readymade Item] Boleh tengok gambar dan detail dalam album FB ya. http

Busy Bag Activity

Saya juga menjual Busy Bags dengan harga murah dan berpatutan untuk rakan-rakan Malaysia. Busy Bags Harga: RM25/pc Poslaju RM8

Marble Maze

Marble Maze Harga: RM15/pc Poslaju RM8 semenanjung Malaysia Boleh pilih design marble maze berikut: – Dinasour Pink R

Felt Pencil Topper

Pencil Topper (tidak termasuk pensel) Harga: RM3.50/pc Harga: RM10 (3 pcs) Poslaju RM8 semenanjung Malaysia Poslaju RM11 Saba

Animal Finger Puppets

Animal Finger Puppets Harga: RM25 (5 pcs) Harga: RM55 (12 pcs) Poslaju RM8 semenanjung Malaysia Poslaju RM11 Sabah/Sarawak Se

Felt Doll Girl Set

Felt Doll Girl Harga: RM35/set Poslaju RM8 semenanjung Malaysia Poslaju RM11 Sabah/Sarawak Sekiranya berminat dengan Felt Dol

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!