Hasil Jahitan

Eksperimen Sensory Taggies

Saya bercadang jahit busy book untuk bayi bawah 1 tahun. Kebanyakannya idea melibatkan aktiviti sensori , tetapi saya agak rag

Crochet Rose

Saya belajar mengait rose dari youtube tapi jadi rupa bunga apa ntah, yang penting jadi bunga. Ni saja-saja nak lepas gian men

Blouse Knit Cotton Minnie

Seronok pula menjahit kain tshirt (knit cotton) ni. Rasa cepat saja siap sebab tidak memerlukan zip atau butang. Sekarang kala

Hasil pertama jahitan tangan Maryam

Hasil pertama jahitan tangan Maryam. [ Melalui peringkat tertentu sebelum berjaya] Satu hari Maryam minta nak jahit beg guna m

Jahit getah rambut cotton

Puas hati siap berbukit getah rambut. Ni projek naikkan mood menjahit semula tapi taklah simpan semua. Majoriti dah hadiahkan

Drawstring backpack, Clear bag, Pencil Topper

Tempahan yang siap Isnin lepas. Semua favourite kami ni. Drawstring back pack memang simple tapi boleh isi macam-macam. Clear

Fabric Bookmark

Handmade Fabric Bookmark Harga: RM6/pc Poslaju RM8 semenanjung Malaysia Poslaju RM11 Sabah/Sarawak Boleh pilih design berikut

Simple Drawstring Backpack

Orang lain mesti dah lama buat drawstring backpack ni. Kita baru buat je, tak sangka senang sangat-sangat jahit backpack ni. ‚

Awal-awal belajar sulam manik dan benang

Awal-awal belajar sulam manik dan benang Memori Jerman #6 Perjalanan belajar saya di Jerman mulanya agak baik, hinggalah satu

Jahit baju dulu

Rehat dulu, jahit baju seluar pulak. Tengoklah harini boleh siap berapa helai. Mood jahit baju ni dtg sekali sekala je. Kadang

Jahit Baju Raya

Mak – Kurung riau cekak musang Anak2 – Gown biasa – Kurung peplum – Dress empire cut – Telekung

Wishlist 5 – Jahit utk sendiri

– 2 Bantal utk bawa pergi kenduri kawan – Baju dan seluar ibu dan anak. Ni juga sebagai warm up utk jahit baju2 ra

Seluar Tido Cute

Siap 4 helai. Corak semua pilihan dia sendiri. Kain cotton ni mmg selesa dipakai. Kain jenis ni juga kebanyakannya diguna seba

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!