Apa itu Busy Book?

Busy book dah makin dikenali di Malaysia, yang buatnya pon dah makin ramai. Kat luar Malaysia, busy book dah lama orang guna,

Readymade products

Semua produk readymade dah dimasukkan dalam album [2017 Readymade Item] Boleh tengok gambar dan detail dalam album FB ya. http

Mini Notebook Cover

Mini Notebook Cover Harga: RM25/pc (termasuk mini notebook dan pen) Harga: RM20/pc (tiada mini notebook dan pen) Poslaju RM8 s

Busy Bag Activity

Saya juga menjual Busy Bags dengan harga murah dan berpatutan untuk rakan-rakan Malaysia. Busy Bags Harga: RM25/pc Poslaju RM8

Marble Maze

Marble Maze Harga: RM15/pc Poslaju RM8 semenanjung Malaysia Boleh pilih design marble maze berikut: – Dinasour Pink R

Felt Pencil Topper

Pencil Topper (tidak termasuk pensel) Harga: RM3.50/pc Harga: RM10 (3 pcs) Poslaju RM8 semenanjung Malaysia Poslaju RM11 Saba

Fabric Bookmark

Handmade Fabric Bookmark Harga: RM6/pc Poslaju RM8 semenanjung Malaysia Poslaju RM11 Sabah/Sarawak Boleh pilih design berikut

Animal Finger Puppets

Animal Finger Puppets Harga: RM25 (5 pcs) Harga: RM55 (12 pcs) Poslaju RM8 semenanjung Malaysia Poslaju RM11 Sabah/Sarawak Se

Felt Doll Girl Set

Felt Doll Girl Harga: RM35/set Poslaju RM8 semenanjung Malaysia Poslaju RM11 Sabah/Sarawak Sekiranya berminat dengan Felt Dol

Felt Doll Boy Set

Felt Doll Boy Harga: RM35/set Poslaju RM8 semenanjung Malaysia Poslaju RM11 Sabah/Sarawak Sekiranya berminat untuk membeli fe

Busy Bag hampir siap

Ini dia busy bags keluaran crafter Malaysia yang hampir siap. Sekarang perlu potong puzzles, letak stick dan masukkan semua d

Busy book yg baru siap

Busy book yang baru siap pagi ni. Alhamdulillah dah 4 tahun jahit busy book dari saiz kecil hingga saiz besar. Kebanyakan busy

Cara Rekod Perkara Penting

Tahun 2017 saya berazam nak rekod perkara penting dengan lebih teratur. Setakat ni kaedah manual macam ni lebih mudah dan tera

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!